Velkommen til SonFlow og DanPumps

 

 

DanPumps A/S er blevet et selvstændigt firma med endnu mere fokus på pumpeproduktion.

Efter flere års kontakt vækst og en stigende efterspørgsel efter vores pumper og især pladevarmevekslere er vi kommet til den erkendelse, at for at optimere driftsøkonomien i pumpeafdelingen og udnytte det fulde potentiale i markedet, er det nødvendigt at etablere pumpeafdelingen som et selvstændigt selskab.

Læs mere her.

 

DanPumps logo

 

 

Har du en passion for procesteknologi, energieffektivitet og miljøvenlige løsninger?

Hos SonFlow A/S og DanPumps A/S er vores mål at levere innovative kvalitetsprodukter, der opfylder både dine specifikke krav, samtidig med at de opfylder de krav, der er stillet af nationale myndigheder omkring sikkerhed og miljø.

 

 

To virksomheder – Én vision

I 2019 lancerede vi pladevarmevekslere som et komplementært produkt til vores DanPumps centrifugalpumper. Dette åbnede op for nye markeder, og førte til ændringer i virksomhedens struktur.

I dag opererer DanPumps og SonFlow som separate virksomheder, hver med sit eget fokus og ekspertise område.

 

SonFlow er dedikeret til at tilbyde et omfattende udvalg af højkvalitets pladevarmevekslere, der kan overføre den termiske energi fra en væske til et andet medie.

DanPumps har specialiseret sig i at levere et komplet sortiment af kraftige og pålidelige pumper til alle formål.

 

Vores team af ingeniører arbejder med nye designs og individuelt tilpasset procesløsninger baseret på mange års erfaring. Begge virksomheder er ISO 9001-2015 certificeret, og leverer pladevarmevekslere og centrifugalpumper til en bred vifte af industrier

 

Vi fungere både som rådgivere og leverandører til nationale og internationale projekter inden for områder som spildevandshåndtering, mineindustrien og fødevareproduktion.  

I 2018 åbnede vi vores nye fabrik i Kolding med topmoderne og professionelle faciliteter til samling og test af vores produkter. Vi tester og certificerer alle pumper, før de leveres til kunden.

 

SonFlows produktsortiment varmevekslere og centrifugalpumper

Moderne produktionsfaciliteter

I 2018 åbnede vi vores nye fabrik i Kolding, udstyret med professionelle faciliteter til produktion af vores produkter, det er her SonFlow i dag producerer og sælger pladevarmevekslere. Alle vores pumper bliver samlet og testet i DanPumps faciliteter i Haderslev.


 

SonFlow fabrik i Kolding

SonFlow A/S

Nordager 25
6000 Kolding

Tlf: 86 57 13 44
Mail: info@sonflow.dk

DanPumps fabrik i Haderslev

DanPumps A/S

Niels Bohrs Vej 10
6100 Haderslev

Tlf: 69 15 93 94
Mail: info@danpumps.dk 

Cookies

We use cookies to improve your experience on our site