Velkommen til SonFlow

SonFlow hovedkontor i Kolding, Danmark

Nyt brand navn signalerer nye udfordrende missioner – vi vælger at fokusere på procesteknologi, energi og miljøet.

Hos SonFlow A/S arbejder vi hårdt på at sikre fremgang og kreativ innovation. Det er filosofien bag SonFlows målsætning, samtidig med vi bestræber os på at levere kvalitetsprodukter, som lever op til kundens krav, samt opfylde de krav, der er stillet af nationale myndigheder omkring sikkerhed og miljø.

 

I 2019 lancerede SonFlow pladevarmevekslere som et komplementært produkt til vores DanPumps centrifugalpumper, hvilket åbnede nye markeder. Vores pumpeprogram bliver fortsat markedsført under navnet DanPumps, og pladevarmevekslere under navnet SonFlow.

Vores team af ingeniører arbejder med nye designs og individuelt tilpasset procesløsninger baseret på mange års erfaring. Vi er ISO 9001-2015 certificeret, og leverer pladevarmevekslere og centrifugalpumper indenfor alle industrier. Vi fortsætter med at udvide og diversificere virksomheden med innovative produkter.

SonFlow har specialiseret sig i udviklingen samt fremstillingen af centrifugalpumper til alle formål og pladevarmevekslere der kan overføre den termiske energi fra en væske til et andet medie - vi bliver brugt som både rådgiver og leverandør til nationale og internationale projekter inden for bl.a. spildevand, mineindustrien og fødevarer.  

I 2018 åbnede vi vores nye fabrik med topmoderne og professionelle faciliteter til samling og test af vores produkter. Vi tester og certificerer alle pumper, før de leveres til kunden.

SonFlows produktsortiment varmevekslere og centrifugalpumper