Velkommen til SonFlow

SonFlow hovedkontor i Kolding, Danmark

Pumper og pladevarmevekslere

Har du fokus på procesteknologi, energi og miljø?

Hos SonFlow A/S arbejder vi hårdt på at sikre fremgang, kreativ innovation samt at levere kvalitetsprodukter, som lever op til dine krav, samtidig med at de opfylder de krav, der er stillet af nationale myndigheder omkring sikkerhed og miljø.

 

I 2019 lancerede SonFlow pladevarmevekslere som et komplementært produkt til vores DanPumps centrifugalpumper, hvilket åbnede nye markeder, og vi skiftede navn fra DanPumps til SonFlow. Vores pumpeprogram bliver fortsat markedsført under navnet DanPumps, og pladevarmevekslere under navnet SonFlow.

Vores team af ingeniører arbejder med nye designs og individuelt tilpasset procesløsninger baseret på mange års erfaring. Vi er ISO 9001-2015 certificeret, og leverer pladevarmevekslere og centrifugalpumper indenfor alle industrier. Vi fortsætter med at udvide og diversificere virksomheden med innovative produkter.

SonFlow har specialiseret sig i udviklingen og fremstillingen af centrifugalpumper til alle formål samt pladevarmevekslere der kan overføre den termiske energi fra en væske til et andet medie - vi bliver brugt som både rådgiver og leverandør til nationale og internationale projekter inden for bl.a. spildevand, mineindustrien og fødevarer.  

I 2018 åbnede vi vores nye fabrik i Kolding med topmoderne og professionelle faciliteter til samling og test af vores produkter. Vi tester og certificerer alle pumper, før de leveres til kunden.

SonFlows produktsortiment varmevekslere og centrifugalpumper