Hos SonFlow A/S har vi fokus på bæredygtighed

 

 

Vi gør en indsats for at vælge miljørigtigt. I både vores produktionsprocesser og distributionen af varer, prioriterer vi at vælge miljørigtigt og træffe grønne valg.

Fokus på bæredygtighed

Når du køber en pumpe eller varmeveksler ved os, så har vi helt fra designprocessen, tænkt over bæredygtigheden. Dette gælder både ved valget af materialer men også holdbarheden, effektiviteten og genanvendelse.

 

  • For at sikre at vores pumper og pladevarmevekslere er både holdbare, effektive og genanvendelige, udvælges materialet specifikt til hver enkelt opgave.
  • Mange af vores produkter er produceret i rustfrit stål, et bæredygtigt materiale, der er 100% genanvendeligt.
  • Vores pumper og pladevarmevekslere bliver altid dimensioneret og konstrueret, så de passer til den specifikke opgave de skal udføre. På den måde sikrer vi at kunden ikke får et produkt der bruger mere energi end nødvendigt. Dette giver, ikke kun en optimal ydeevne, men betyder også, at vores produkter er energieffektive. Ved at undgå et unødvendigt energiforbrug, tilbydes vores kunder omkostningseffektive og miljøansvarlige løsninger, der opfylder de unikke krav til opgaven.
  • Vi er stolte af at kunne tilbyde pladevarmevekslere, der er AHRI-Certified®. Denne certificering betyder, at vores produkter har opfyldt strenge branchestandarder for ydeevne, sikkerhed og pålidelighed. Ved at vælge AHRI-Certified® pladevarmvekslere fra SonFlow kan du have tillid til kvaliteten og pålideligheden. (Læs mere om vores AHRI-certificering her)
  • Vi har fokus på både holdbarhed og vedligeholdelse. Derfor er vores pumper og pladevarmevekslere konstrueret så de nemt kan skilles ad og repareres, hvilket gør det let at udskifte reservedele. Dette ikke blot forlænger levetiden, men mindsker også behovet for at bortskaffe dem unødvendigt.

 


 

 

 

Vi støtter op om FNs verdensmål

FN har vedtaget 17 verdensmål, for at fremme bæredygtig udvikling på verdensplan. Hos SonFlow støtter vi disse mål og bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Specifikt fokuserer vi vores indsats på tre af disse mål:

SonFlow støtter verdensmålene
Mål nummer 6

Mål 6: Rent vand og sanitet

Vi prioriterer bevaring af vandressourcer og arbejder på at udvikle løsninger, der fremmer ren og bæredygtig vandanvendelse.

Mål nummer 9

Mål 9: Industri, innovation og infrastruktur

Vi fremmer bæredygtighed industrialisering og innovation ved at prioriterer miljøvenlige løsninger i vores produkter og produktionsprocesser.

Mål nummer 12

Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion

Vi er forpligtet til at reducere affald og fremme bæredygtige metoder gennem produktdesign og genanvendelse. Vi har stor fokus på at sortere alt vores affald i de korrekte kategorier.


 

 

 

AGreenment

Det er vigtigt for os at vi har en miljømæssigt ansvarlig forsyningskæde, derfor har vi sagt ja til at være en del af Lemvigh-Müllers partnerprogram: aGreenment™. En grøn aftale der fremmer miljøet i vores forsyningskæde. Gennem dette program har vi etableret faste leveringsdage for stål, hvilket giver vores leverandør mulighed for at planlægge, pakke og laste lastbilerne optimalt. Dette resulterer i færre kørte kilometer og sammen sparer vi klimaet for en masse CO2.

For mere information om vores deltagelse i aGreenment™ programmet – klik her!

AGreenment

 

Pumper til oprensning af verdenshavene

 

 

DanPumps hjælper med at rense verdens have

Clean Sea Solution AS har installeret DanPumps pumper på en flydedok, som automatisk renser havne for havplastisk, dieselfilm og andre fyldende forurenende stoffer. Vores pumper skaber et ”vandfald”, der effektivt leder affaldet til en opsamlingsbeholder og hjælper med at reducere mængden af skadelige stoffer i havet.


 

Miljøvenlige printere

Vi har taget et stort skidt i retningen af at blive en mere bæredygtig virksomhed ved at udskifte alle printere i vores hovedkvarter i Kolding til mere miljøvenlige printere. Vores nye printere anvender varmefri printteknologi, hvilket betyder, at de ikke kræver opvarmning, og dermed har et væsentligt mindre strømforbrug end vores tidligere printere.

Ved at vælge varmefri printteknologi har vi opnået en betydelig reduktion i vores energiforbrug og CO2-udledning. Faktisk reducerer vi vores energiforbrug med 480 kWh om året. Derudover reducerer vi vores printergenereret CO2-udledning med op til 81,8% om året, hvilket er en betydelig reduktion.  

Cookies

We use cookies to improve your experience on our site