Job opslag

 

 

Teknisk Sælger/Salgssupporter søges

SonFlow A/S er i en rivende udvikling og vi har forrygende travlt, i den forbindelse søger vi en teknisk salgssupporter til vores kontor i Kolding.

Ansvarsområdet vil omfatte direkte salg af kundetilpassede løsninger indenfor varmevekslere, samt daglig kontakt med vores distributører og datterselskaber

 

Opgaver

  • Udvikling af salgsmuligheder
  • Teknisk support til kunder, distributører og datterselskaber
  • Håndtere kundeforespørgsler fra såvel ind- som udland
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Termiske beregning af varmeveksler
  • Ordrebehandling
  • Opfølgning på ordrer og projekter

 

Teknisk ekspertise og kommerciel tilgang

Du kommer formentligt med en baggrund som maskin- eller eksporttekniker. Det er vigtigt med en bred teknisk forståelse blandet med en kommerciel tankegang, for at tilbyde kunderne den helt rigtige løsning indenfor varmevekslere. Kendskab til Navision vil være en fordel, men ikke et krav.

 

Du er proaktiv med viljen til at gøre en forskel, arbejder struktureret og følger opgaverne til dørs. Du er god til at kommunikere med forhandlere og kolleger på alle niveauer, sidst men ikke mindst er det er vigtigt, at du behersker dansk og engelsk, da eksportmarkedet er en stor del af SonFlows omsætning.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil. Du bedes venligst sende din ansøgning hurtigst muligt til:

 

SonFlow A/S
Att: Connie Bloch Damberg
Nordager 25
6000 Kolding
E-mail: cda@sonflow.dk

 

SonFlow A/S har specialiseret sig i udviklingen og fremstillingen af pladevarmevekslere til termiske processer og centrifugalpumper til alle markeder. Virksomheden har været kendt under navnet DanPumps A/S, men efter at have udvidet produktsortimentet til også at omfatte pladevarmvekslere i 2019, skiftede virksomheden navn til SonFlow A/S. Pumperne brandes stadig som Danpumps.