fredag, 2. 02-12-2022
onsdag, 3. 03-08-2022
mandag, 4. 04-07-2022
torsdag, 16. 16-06-2022
tirsdag, 3. 03-05-2022
fredag, 4. 04-03-2022
fredag, 28. 28-01-2022
onsdag, 26. 26-01-2022

mandag, 2. 02-09-2019

SonFlow pladevarmevekslere er AHRI-certificeret

AHRI certificerede pladevarmevekslere

Vi er stolte af at kunne offentliggøre, at vores pladevarmvekslere er blevet AHRI-Certified® i kategorien Liquid-to-Liquid Heat Exchangers. Vores pladevarmevekslere er blevet testet og certificeret af AHRI i overensstemmelse med kravene i ANSI/AHRI-standard 400. Denne certificering er et bevis på kvaliteten og pålideligheden af vores pladevarmevekslere.

 

Hos SonFlow går vi op i at levere den bedst mulige løsning til vores kunder. Vores pladevarmevekslere er produceret med den nyeste teknologi og udviklet til at levere en optimal termisk ydeevne, effektivitet og pålidelighed. Vores AHRI-certificerede pladevarmevekslere giver vores kunder en sikkerhed for at vores produkter præsterer præcis som specificeret.

 

For at få mere viden om hvordan vi sikre, at vores pladevarmevekslere opfylder de høje standarder, der er fastsat af AHRI-certificeringsprogrammet, kan du klikke her.

 

Ved at sikre ydeevnen hjælper AHRI-certificeringsprogrammet vores kunder med at spare på energien og fremme bæredygtigheden. Sikkerheden omkring vores specifikationer giver vores kunder tryghed for, at vores pladevarmevekslere vil opnå optimal ydeevne og have reducerede livscyklusomkostninger. For at få mere at vide om vores indsats, kan du besøge siden ”Hos SonFlow A/S har vi fokus på bæredygtighed” ved at klikke her.

 

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have mere information om vores SonFlow pladevarmvekslere, er du velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontakt oplysninger her.


 

AHRi certificerede

AHRI-Certified® er en anerkendt certificering af produkter til varme, ventilation, aircondition og vandopvarmning og -køling. Produkter, der certificeres, skal årligt testes for at sikre, at de præsterer i overensstemmelse med de oplyste specifikationer. Certificeringen giver forbrugerne mulighed for at sammenligne produkter baseret på vurdering af ydeevne. For at finde AHRI certificerede produkter kan du gå til www.ahridirectory.org

Cookies

We use cookies to improve your experience on our site