fredag, 2. 02-12-2022
onsdag, 3. 03-08-2022
mandag, 4. 04-07-2022
torsdag, 16. 16-06-2022
tirsdag, 3. 03-05-2022
fredag, 4. 04-03-2022
fredag, 28. 28-01-2022
onsdag, 26. 26-01-2022

mandag, 2. 02-09-2019

SonFlow A/S udvider sit produktportefølje
med nye højeffektive pladevarmevekslere

 

I de seneste 10 år er der gjort en indsats for at udvikle højenergieffektive og robuste pumper, der er markedsført under brandet DanPumps. Pumperne anvendes i dag i mange brancher, primært indenfor fjernvarme, spildevand, marine samt rustfrie pumper til fødevareindustrien. SonFlow A/S er ejet af familien Søndergaard Nielsen, tidligere ejer og stifter af Sondex-koncernen.

Med de klimaudfordringer, som verden står over for i dag, skal installerede varmevekslere og pumper være endnu mere energieffektive og miljøvenlige. SonFlow har set muligheden for at levere en samlet løsning med både pumper og varmevekslere til dette område. SonFlow har derfor udvidet sortimentet med en række varmevekslere.

Pumper og pladevarmevekslere supplerer ofte hinanden inden for flow systemer, derfor var det naturligt at inkludere pladevarmevekslere i SonFlows produktsortiment.

 

I de senere år har SonFlow derfor udviklet et omfattende udvalg af pladevarmevekslere, hvilket betyder, at SonFlow ikke kun tilbyder pumper og pladevarmevekslere individuelt, men kan også levere komplette varmeveksler og pumper til optimale energiløsninger til alle markeder.

 

I disse energiløsninger kan varmeveksleren og pumpen parres med hensyn til trykfald og strømningshastighed for at producere den bedste og mest effektive løsning uden kompromiser.

 

SonFlows produktsortiment af pladevarmevekslere med pakninger er baseret på mere end 40 års erfaring, hvor pladerne er blevet optimeret, så de kan yde op til 15% mere effektivitet end de hidtil kendte plader. I mange tilfælde kan vi tilbyde at udskifte gamle pladestakke med nye og energieffektive plader uden at skulle ændre de eksisterende pladevarmevekslerstativer og rørinstallationer.

 

SonFlow kan rådgive, om der også er en energimæssig besparelse ved at skifte til nye pumper, som passer sammen med den nye pladestak. Samtidig optimeres flow og trykfald i samspillet mellem pumpe og varmeveksler.

 

Det optimale design af SonFlow pladerne betyder også, at pladerne er egnede til høje driftstryk.

 

SonFlow er en effektiv virksomhed med ca. 40 medarbejdere, hvor nøgleordet er fleksibilitet – SonFlow tilpasser løsninger efter kundens ønsker og tilbyder konkurrencedygtige priser.

 

SonFlows produktsortiment inkluderer en række forskellige pladetyper og størrelser med tilslutninger fra DN25 til DN400. En serie af loddede pladevarmevekslere med tilslutninger fra DN25 til DN100 samt en serie af free flow plader med tilslutninger fra DN100 til DN350 vil være klar senere på året. Produktion og montering finder sted i vores nye moderne fabrik i Kolding, Danmark.

 

Som tidligere nævnt vil der være mange anlæg, der skal energioptimeres. I disse anlæg vil der være pladevarmevekslere, designet årtier tilbage, der ikke opfylder det nuværende energibehov.

 

Det danske marked vil blive serviceret fra 1. december 2020 af salgschef for Danmark John Olesen, der har mange års erfaring i branchen.

 

SonFlow er i fuld gang med at bygge en organisation op med flere nationale samt internationale kunder/agenter, og har nu åbnet det første SonFlow-datterselskab i Melbourne, Australien.

Cookies

We use cookies to improve your experience on our site