Teknisk support

SonFlow reservedele og service af pumper og varmevekslere

Har du brug for hjælp eller support til din pumpe eller pladevarmeveksler?

Hos SonFlow og DanPumps gør vi alt for at yde en god kundeservice, og er altid i tæt dialog med vores kunder, lige fra den første rådgivning til den efterfølgende tekniske support.

Vores effektive og velorganiserede salg- og serviceafdeling, er bemandet med kompetente og hjælpsomme medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Få hjælp

Herunder finder du vores kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål til en ordre, ønsker at bestille reservedele eller har brug for teknisk support. Vær opmærksom på, at det er forskelligt hvem du skal kontakte, alt efter om det er pumper eller pladevarmvekslere du har brug for hjælp til.

Pumper
Tlf: +45 69 15 93 94
E-mail: info@danpumps.dk

Pladevarmevekslere 
Tlf: +45 31 51 57 30
E-mail: cda@sonflow.dk

 

Find vores kontakt oplysninger her


 

Service og vedligeholdelse - pladevarmevekslere

Vores pladevarmeveksler skal betjenes og vedligeholdes i overensstemmelse med instruktionerne i instruktionsbøgerne, som du kan finde her.

For at holde din pladevarmeveksler i god stand, anbefaler vi vedligeholdelse mindst en gang om året.

 

Skal du have opgraderet din pladestak?

Vores plader passer i pladevarmevekslere af flere forskellige mærker, kontakt os for at høre, om din pladevarmeveksler kan opgraderes med en SonFlow pladestak.

 

 

 

 

 

Service og vedligeholdelse - pumper

Vores pumper skal betjenes og vedligeholdes i overensstemmelse med instruktionerne i instruktionsbøgerne, som du kan finde her.

Alle pumper kræver regelmæssig kontrol og forebyggende vedligeholdelse for at fungere omkostningseffektiv og pålideligt. Vi anbefaler at du kontrollerer pumpen hver 6. måned (oftere ved ekstreme forhold).

DanPumps tilbyder service og reparation af alle typer centrifugalpumper både ved driftstop og som forebyggende vedligeholdelse – uanset mærke.


 

Reservedele

Undgå følgeskader og bevar den optimale produktionsydelse ved at bruge originale reservedele til din DanPumps-pumpe eller SonFlow-pladevarmeveksler.

 

Vi har distributører og agenter i hele verden, der står klar til at hjælpe dig med en problemfri drift. Hvis du er i tvivl og/eller har brug for rådgivning kan du finde vores kontakt oplysninger her.

 

Vores DanPumps reservedele passer også til Pumpex og PX pumper.

 

 

 

 

 

 

Instruktionsbøger og datablade

Du kan finde vores instruktionsbøger og datablade online på vores download side.

 

Læs altid instruktionsbogen grundigt inden du påbegynder installationen. Hvis du har brug for yderligere rådgivning, er du velkommen til at kontakte os eller en af vores forhandlere.

 

Find oplysningerne her

PumpSelect

Du kan downloade vores konfigurationsprogram til DanPumps-pumper her.

Hvis du har brug for hjælp til installationen, bedes du kontakte os.


 

Udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker at modtage opdateringer samt nyhedsbreve:

Cookies

We use cookies to improve your experience on our site