AHRI-certificeret pladevarmevekslere

AHRI certificerede pladevarmevekslere

Hos SonFlow går vi op i at levere den bedst mulige løsning til vores kunder. Vores pladevarmevekslere er produceret med den nyeste teknologi og udviklet til at levere en optimal termisk ydeevne, effektivitet og pålidelighed. Vores AHRI-certificerede pladevarmevekslere giver vores kunder en sikkerhed for at vores produkter præsterer præcis som specificeret.

AF60 datablad

AF 100 datablad

AF150 datablad

AF250 datablad

AF250 datablad

AF300 datablad

Hvem er AHRI?

AHRI eller Air Conditioning, Heating, and Refrigeration Institute er et uafhængigt certificeringsprogram, der repræsenterer producenter af HVACR- og vand opvarmnings- og kølingsprodukter. AHRI-certificeringsprogram sigter mod at forbedre HVAC-branchen ved at gøre ydeevnen sammenlignelig.

AHRI-programmet er den eneste globalt anerkendte tredjeparts-certificering for pladevarmevekslere.

 

SonFlow pladevarmevekslere er certificeret i følgende kategori:

Liquid to Liquid Heat Exchangers (LLHE) - ANSI/AHRI 400 Certification Program as an Original Equipment Manufacturer (OEM)

 

 

Fokus på bæredygtighed

Ved at sikre ydeevnen hjælper AHRI-certificeringsprogrammet vores kunder med at spare på energien og fremme bæredygtigheden. Sikkerheden omkring vores specifikationer giver vores kunder tryghed for, at vores pladevarmevekslere vil opnå optimal ydeevne og have reducerede livscyklusomkostninger.

Hos SonFlow træffer vi miljøbevidste og bæredygtige valg både for de produkter vi producerer og i vores produktionsfaciliteter – derfor er AHRI-certificeringen er et vigtigt skridt for os.

 

For at få mere at vide om vores indsats, kan du besøge siden ”Hos SonFlow A/S har vi fokus på bæredygtighed” ved at klikke her.

 

AHRI-certificeringen er vigtig for os

Hos SonFlow er vi stolte af at være AHRI certificeret. Vores mål er at levere den bedst mulige løsning til vores kunder. Vores pladevarmevekslere er produceret med den nyeste teknologi og designet til at levere en optimal termisk ydeevne, effektivitet og pålidelighed. Vores AHRI-certificerede pladevarmevekslere giver vores kunder en sikkerhed for, at vores produkter leverer den lovede ydeevne.

 

Vi er stolte af at have opnået AHRI-certificeringen for væske-til-væske pladevarmevekslere og fortsætter med at levere den bedst mulige løsning til vores kunder.

AHRI certificerede

AHRI-Certified® er en anerkendt certificering af produkter til varme, ventilation, aircondition og vandopvarmning og -køling. Produkter, der certificeres, skal årligt testes for at sikre, at de præsterer i overensstemmelse med de oplyste specifikationer. Certificeringen giver forbrugerne mulighed for at sammenligne produkter baseret på vurdering af ydeevne. For at finde AHRI certificerede produkter kan du gå til www.ahridirectory.org

Cookies

We use cookies to improve your experience on our site