Fra spildevand til bæredygtig opvarmning - Udnyt overskudsvarmen med en pladevarmeveksler

Fra spildevand til bæredygtig opvarmning

Vil I udnytte det store potentiale der er i varmen fra spildevandet?

Flere og flere rensningsanlæg er begyndt at have stor fokus på miljøet, og det store potentiale der er i energien fra det varme spildevand. Med vores pladevarmevekslere kan varmen fra det behandlede spildevand genvindes og omdannes til bæredygtig opvarmning.

 

Ved hjælp af pladevarmeveksleren kan varmen overføres fra spildevandet til et glykolkredsløb. Glykolen opvarmes i pladevarmevekslere og føres derfra videre til varmepumpen. Specialdesignede plader sikrer, at de to kredsløb ikke blandes og at varmen overføres fra den ene væske til den anden.

 

Denne teknologi er en effektiv og bæredygtig måde at udnytte varmen fra spildevandet, og omdanne den til brugbar energi. Når energien udvindes fra spildevandet, sænkes temperaturen på vandet, hvilket også har den fordel, at det vand som derefter ledes ud i naturen, har en lavere temperatur og dermed bidrager til et sundere havmiljø.

 

Pladevarmevekslere fra SonFlow er designet til at være effektive og pålidelige, med en lav tilbagebetalingstid.

Glycol system til bæredygtig opvarmning

 

Free Flow varmeveksler til bæredygtig opvarmning

Free Flow pladevarmeveksler

SonFlow’s Free Flow varmevekslere er et ideelt valg til brug ved behandling af spildevand. De dybe kanaler uden kontaktpunkter giver plads til, at selv de komplekse medier med høj viskositet kan strømme uhindret.

Vores Free Flow-plader er udformet med et unikt mønster, der minimerer risikoen for tilstopning og tilsmudsning.

 

Læs mere om vores Free Flow pladevarmeveksler her

Free Flow plade mønster

Free Flow plade


 

Traditionale pladevarmveksler til bæredygtig opvarmning

Pladevarmeveksler

Hvis spildevandet er renset og uden partikler, kan den traditionelle pladevarmeveksler være den rigtige løsning. Pladevarmveksleren er designet til at håndtere store mængder spildevand og gør det muligt at opnå højere virkningsgrad og øge energieffektiviteten. Den er også i stand til at håndtere de største spildevandsstrømninger, så den er en god løsning til store spildevandsanlæg.

 

Læs mere om vores pladevarmevekslere her

Traditionel plade mønster

Traditionel pladevarmeveksler plade


 

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Uanset hvilken udfordring du står overfor, så er vi altid klar til at rådgive dig om den bedste løsning indenfor pumper og pladevarmevekslere.

 

Telefon: +45 86 57 13 44
E-mail: info@sonflow.dk

 

Se yderligere kontakt oplysninger her!

Cookies

We use cookies to improve your experience on our site