Free Flow pladevarmeveksler

Free Flow pladevarmeveksler

 

 

Til medier med fibre, partikler og høj viskositet

SonFlow’s Free Flow varmevekslere er ideelle til vanskelige medier som indeholder faste stoffer, fibre, partikler eller væsker med en høj viskositet. Mønsteret på Free Flow pladerne er designet til specielle opgaver, hvor den traditionelle pladevarmeveksler har en større risiko for tilsmudsning og tilstopning.

 

Free Flow pladevarmeveksler serien har fokus på at være pålidelig og have en høj ydeevne. Hvis Free Flow pladevarmeveksleren ikke er egnet til driftsmediet, øges intervallerne mellem vedligeholdelse og risikoen for tilsmudsning.

 

Optimeret flowdistribution

Den optimeret flowdistribution reducerer ujævne temperaturzoner, tilsmudsning samt bibeholder et højt ydelsesniveau, uden unødvendigt energitab, vedligeholdelsesomkostninger eller uplanlagte stop.

 

Funktioner

Hver detalje er omhyggeligt designet for at kunne sikre en optimal varmetransmission, reduceret vedligeholdelses omkostninger og minimal nedetid.

Free Flow pladevarmeveksler
Free Flow pladevarmveksler mønster

 

 

Free Flow Plate Heat Exchangers plade samling

Symetrisk Free Flow Princip                 Asymetrisk High and Low princip

 

 

Plader til Free Flow pladevarmeveksler

De dybe kanaler giver plads til at selv de svære medier kan flyde uhindret. Plademønsteret med de vandrette bølger, sikrer at der ingen kontaktpunkter er i flow retningen, hvilket giver en skånsom behandling af mediet.
Afstanden mellem pladerne er op til 12 mm afhængigt af pladetypen.

 

High og Low

SonFlow SFF151 og SFF301 Free Flow pladevarmeveksler er unikt designet til at kunne mixe både viskositet og flow. Designet består af to forskellige plademønstre ”SonFlow HIGH” og ”SonFlow LOW”, som kan samles i enten et asymmetrisk 12/6 mm eller symmetrisk 9/9 mm plade gab.

 

Designet til at opfylde dine behov

Vores omfattende sortiment sikrer, at vi kan tilbyde den bedste løsning til den bedste pris, og hvis det er nødvendigt, kombinere flere forskellige typer varmevekslere for at sikre, at du får den bedst mulige løsning.

 

 

 

Free Flow pladevarmeveksler industrier:

  • Mejeri/føde- og drikkevare
  • Sukker
  • Biogas
  • Spildevand
  • Pap og papir
  • Minedrift

 

 

Free Flow pladevarmeveksler fordele:

  • Velegnet til medier der indeholder fibre, partikler og med høj viskositet
  • De dybe kanaler muliggør effektiv flow og varmeoverførsel
  • Mellemrummet uden kontaktpunkter minimerer risikoen for tilsmudsning og tilstopning

Cookies

We use cookies to improve your experience on our site